Over KPI BV


KPI BV is ontstaan uit een hobby en ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige Koivoer groothandel. Wij leveren al jaren in de Benelux aan verschillende grote kwekerijen, groothandels en betere detailhandel. Ons voer is namelijk ontwikkeld door Japanse experts met ruim 100 jaar ervaring, dus wij garanderen een hoge kwaliteit koivoer. We laten ons voer in Europa maken volgens de originele ingrediënten, op deze manier kunnen wij altijd snel leveren en blijft de kwaliteit gewaarborgd. Tevens leveren wij ook verschillende andere voeren, zoals bv. steurvoer, forellenvoer en natuurvoer.
 
Ons voer is een uitgebalanceerd voer, dat door de jaren heen geperfectioneerd is voor optimale opname. Hierdoor heeft u weinig vervuiling in het filter, geen verkleuring van het water en optimale gezondheid van de Koi. Maar er zijn meer voordelen, kiest u bijvoorbeeld voor het kleurvoer dan krijgt u o.a echte Spirulina en geen kleurvervangers zoals in sommige voeren. Sommige van onze andere voeren bevatten biergist, bloedplasma, paprika, krillmeel en andere hoogwaardige natuurlijk producten, dat je ook terugvind in een aantal welbekende en veel duurdere voeren. Bovendien zitten er geen conservering, geur- of kleurmiddelen in ons voer en zijn alle ingrediënten vers, zodat we een zo natuurlijk mogelijk voer kunnen leveren.
 
We hebben altijd minimaal 15.000kg voer op voorraad zodat we snel kunnen leveren. Het voer ligt opgeslagen in een koelloods, welke de optimale temperatuur heeft voor de houdbaarheid ervan. Mocht u interesse hebben in het voer, wij leveren graag samples zodat u zelf kunt testen. Het is immers beter zelf te ondervinden wat het doet, zodat u met hetzelfde vertrouwen als wij het voer kunt gebruiken en verkopen.

Indien u vragen heeft dan horen wij deze graag.
 
Met vriendelijke groet,
 
Robert Breen
KPI BV
Seggeweg 75
3237 MK Vierpolders
www.kpibv.nl
info@kpibv.nl
Tel: 0031-(0)6 15010077